Pages

29 March 2011

A ko će da plati besplatne stvari?

Kada nemaš ništa pametnije ti ponudi besplatne akcije, udžbenike... Pa video GO LDP od besplatnog nam Dragana & Željka da se ljudi lože na demagogiju i rešio da predloži da Beograd bude prvi grad u kome će biti besplatnog Interneta na svim javnim mestima.

C,c,c, a ko će da plati besplatni Internet? Šta ćemo sa provaderima koji će ostati bez klijenata zbog nelojalne konkurencije? Da li će to država da krene da razvija Internet jerbo ne znam ko bi ga drugi delio za dž ili će da bude glavni kupac? A svi znamo kako bi se takav razvoj završio, ja bi prvi počeo da uzgajam golubove pismonoše. I zašto bi baš Internet bio besplatan kada je ionako svima i svugde lako dostupan po vrlo razumnim cenama?

Sve u svemu, mogao je da ponudi i besplatan produženi, a bogami i kratki espreso sa Koka-Kolom na svim javnim mestima. Isti je princip. Samo je šteta što iz liberalno-demokratskog tabora izlaze takve bedastoće.

11 comments:

Goran Rakić said...

Među idejama radikala su i besplatan bežični internet u poslovnim i centralnim gradskim zonama u cilju afirmacije Beograda kao modernog turističkog i uslužnog centra u regionu.

http://www.glas-javnosti.rs/aktuelne-vesti/2008-04-29/vucic-pokrenuti-ceo-beograd


Opremu za bežični Internet kompanije Telenor, koja je postavljena 11. juna u Studentskom parku u Beogradu, oštetili nepoznati vandali.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=06&dd=16&nav_id=303888

fg said...

Samo je šteta što iz liberalno-demokratskog tabora izlaze takve bedastoće.

Steta! Ne znam sta im bi ovog puta. Obicno su distancirani od glupih socijalistickih ideja. :)

fg said...
This comment has been removed by the author.
Aleksandar Stevanović said...

To sa Internetom je glupost nevidjena, kao da nam investitori ne dolaze samo zato sto nemaju besplatan Intetnet.

Kod Telenora je to promotivno sredstvo. Tako da ce ceh da plate skandivaski gradjani ako je to tracenje novca. Ja necu iz svog dzepa.
Distancirani su, 'nako, samo im se svakog meseca omakne po jedna glupost. Nije to lose za evropske liberale, ako cemo realno.

Saša said...

Još jedna u nizu socijalističko- demagoških akrobacija LDP-a. To mora da je ideja Latinke Perović. A počelo je sa Jovom Kapičićem.

Zvonko M. said...

"Nije to lose za evropske liberale, ako cemo realno."

:)

Не брини, и ови амерички су почели да "бацају паре из хеликоптера"...

Anonymous said...

@Aleksandar Stevanović
"Samo je šteta što iz liberalno-demokratskog tabora izlaze takve bedastoće."

@Saša
"Još jedna u nizu socijalističko- demagoških akrobacija LDP-a. To mora da je ideja Latinke Perović. A počelo je sa Jovom Kapičićem."

LDP JE JOŠ JEDNA, U NAJMANJU RUKU AUTORITARNA, volim da "skratim" to na totalitarna, STRANKA.
KAO TAKVA, NIKAKO NE MOŽE BITI DEMOKRATSKA, A KAMOLI LIBERALNA!
Samim tim, ne pokazuje taj "tabor" sada neko "novo" svoje lice, jer je to isto lice od samom početka. JK je dobar pokazatelj da nikakvih tabora nema, već samo jedna uslovna podela, jer je to jedna organizacija.

Anonymous said...

@fg

"Steta! Ne znam sta im bi ovog puta. Obicno su distancirani od glupih socijalistickih ideja. :)"

To dolazi od čoveka, koji me je uporedio sa pantljičarom?

Da li je to glupa socijalistička ideja ili nije, valja prvo razmotriti ubeđenje da imate predstavnika u političkom životu. Postoje zamisli koje Vam na štetu idu, i one koje Vam štetu ne nanose, ali ni jedne ni druge, za vrhušku nisu glupe, jer im korist donose. Koja im više korist donosi, pitanje je drugo ali baš kao što nijedna druga "stranka" nije obavezna prema Vama, tako nije ni LDP. Za njih, popis poljoprivednih dobara i popis stanovništva, ima više sličnosti no razlike.

Paranoid Android said...

Najveći problem sa ovim predlogom je što besplatni privatni hot-spotovi na javnim mestima već i postoje, čak i u Leskovcu na primer. Inače bi moglo da se lako uradi preko nekog sponzorstva i bez gradskih para.

fg said...

Paranoid Android,
najveci problem sa ovim predlogom jeste to sto su pistolerosi toliko laki na obaracu kada je u pitanju trosenje tudjih para, da pri tome ignorisu realnost u kojoj je na pitanje pokrivenosti wifi signalom vec ponudjeno TRZISNO resenje.

Srdjane,
ne primaj sve ksrcu.

Anonymous said...

"Srdjane,
ne primaj sve ksrcu."

Pa još i savete delite?
Dobro, neću primati sve "k srcu".