Pages

12 June 2010

Sikter

KK Mašinac napušta Prvu sprsku ligu u košarci. Što bi se reklo, sloboda izbora. Međutim, meni se dopada šta im je poručio gradonačelnik kada su došli da traže pare.

"Gradonačelnik je rekao da ga sport ne interesuje, osim kao vid rekreacije. Nama, ali i mnogim drugim klubovima, ne odgovara da liga koja traje 4-5 meseci. To puno košta, jer prazan hod traje sedam meseci”, dodaje Milašinović.

E da se hoće "evropski" beogradski gradonačelnik ugledati na "mračnjaka" iz Kraljeva, kada je odnos prema sportu u pitanju.

Crveno je boja ljubavi

Ko to kaže, ko to laže da tajknuni nisu patriote i da neće poslušati apele sa najviših mesta? Saradnja Nike, FSS i Maxi, nadahnuta sa najvišeg mesta je dovela do novog patriotskog imidža srpske maloprodaje. Sve blagajnice u Maxiju, kao i specijalisti na raznim odeljenjima su u patriotskim navijačkim majcama. Patriotizam se može kupiti bagatelno, cena je sa umobolnih 2000 dinara, snižena na i dalje visokih 1000 dinara. Jedino što je meni promašeno u svemu je ko bi kupio iste majce koje nose radnici na poslu koji je za korak ispred McDonald's zaposlenja.