Pages

19 August 2012

Vox Populi za fiksni kurs

Možda nismo ubedili eksperte u prednosti fiksnog kursa, ali komentatori su svakako prelomili. 

Spam filter

Mi sami komentare brišemo vrlo retko, ali sama Blogger platforma ima spam filter koji mi ne kontrolišemo, a koja ponekad ne propusti i po neki komentar koji nije spam. To mi vidimo tek ako pogledamo taj folder obrisanih spamova, što ne radimo često jer su tamo najčešće samo stvarni spamovi. Slično kao što radite sa svojim emailom.

Poenta je -- ako vam komentar nije objavljen a mislite da nema razloga za to, onda nemojte pretpostavljati da smo ga obrisali, jer je verovatnije da je u pitanju spam filter. Napišite bilo kome od nas email (imate ih kad kliknete na imena sa strane) i potražite da se komentar pusti.

To se desilo upravo sada pa sam otvorio spam folder i video da je bilo i dosta ranijih slučajeva kada su komentari ostajali blokirani, bez našeg znanja.

Copy/paste egocentrizam


Iskreno, leto je, malo sam se ulenjio, a kako sam prilično zadovoljan linkovanim intervjuem, ovo mu dođe kao da tvitujem o svemu i svačemu, tradicionalno šireći optimizam. Ili parafrazirajući reči naših političara, nije red da usraćujem sebe našoj slobodarskoj web zajednici.