Pages

05 May 2009

Libertarijanska žurka

Drugo libertarijansko okupljanje biće održano u četvrtak 7.5. s početkom u 20h. Mesto hepeninga je mali Underground (Pariska 1a, na ukrštanju sa onom ulicom što ide od Kalemegdana ka Patrijaršiji). Koncept je sličan kao i na prethodnom okupljanju, naša ideja je da se pusti Libekov film i da se u lepoj i neformalnoj atmosferi pretresu različite ideje.

Pa ko se oseća libertarijancem neka rezerviše gore pomenuti termin. Takođe komentatori i posetioci Tržišnog rešenja su dobro došli.

Tr je obezbedio prostor, DJ-a, šankere, dobismo i obezbeđenje gratis.

3 comments:

Lighthouse said...

Žao mi je Aleksandre, i pored najbolje volje neću moći doći. U četvrtak od 19h nadalje ću biti na Liberalnom četvrtku (predavanje Tanje Miščević "Da li se Srbija udaljava od Evrope"), a iza toga je planirana proslava Dana Evrope.

Da ne bi bilo zabune, i ne sanjam da ikog na ovom blogu interesuje gde ću ja lično biti u četvrtak uveče. Nego ovo pišem kako bih istakao da mi je uprkos svemu zadatak priključivanja Srbije svakoj pa i ovoj i ovakvoj EU hitniji. Ekonomija je, u proseku, u EU ipak znatno slobodnija nego u Srbiji, vladavine prava je nesamerljivo više, a Ratko Mladić je još uvek na slobodi, deb`o i lep, dok ja i dalje cupkam pred ambasadama za vizu. I ima toga još, da ne nabrajam. Znam ja dobro šta ne valja i u današnjoj EU, samo ne vidim kako da to menjam bilo u Srbiji bilo u EU, ako se prvo ne suprotstavim bar onoj vrsti evroskepticizma koji nas navodi na još hiljadu puta gora rešenja od integracije u EU, kao i obeležim svaki evroskepticizam u Srbiji u ovom trenutku kao štetan (jedan kao maligni tribalizam, a drugi kao nepriuštivi luksuz).

Lazar Antonić said...

Postovani Lighthouse, mozete doci posle proslave dana evrope. Mi vas ocekujemo.

Lighthouse said...

Tako može. U najmanju ruku na simboličkom nivou, dogovor važi, a ja ću nastojati da se i fizički pojavim u Pariskoj.