Pages

12 February 2008

Pomoć za Radikale

Negde `86. godine sam dobio domaći program "Političar" za Commodore 64, koji je generisao političke govore. Ako se dobro sećam, izabrala bi se okvirna tema i dužina teksta a onda bi program generisao govor. Bilo je manjih nekonzistentnosti, ali se sećam da je moj ćale bio zabezeknut time koliko su automatski generisani govori bili slični onoj torturi koju je preživljavao na partijskim sastancima.

Elem, slučajno sam nabasao na sličan program koji generiše radikalske govore. Sada se doduše radi o Java Scriptu, a ne o programu pisanom u Basicu, ali ideja je ista. I, koliko vidim, odlično funkcioniše. Može biti od velike pomoći radikalskim kandidatima na sledećim lokalnim izborima.

3 comments:

ubipacijentic said...

Hvala na linku! :)

Anonymous said...

bjezi sto daje od radikala nista osim smrti ne donose taj prokleti svjet

Anonymous said...

Грешите људи. Када би били свесни политичке реалности, знали би да радикалима не треба помоћ. Због ових глупости испадате злуради и огорчени.
Председник Тадић је у свом првом говору, после избора, најавио да ће узети у обзир и гласаче Николића.
И ако Тома није победио, спроводи се политика СРС. А зашто-па зато што имају најбоље аналитичаре.
Да је Т. Николоћ победијо неби било споразума о придруживању, а нема га ни овако, скочио би евро и цене-па зар не скачу, и дали нам је берза стабилна? Има још примера али и ово је довољно. Б.Тадић остаће упамћен као НејакиБорис, јер није у стању да наметне и спроведе политику ДС-а, и поред свих политичких предности и подршке. Ипак најјачи ударци стижу управо са запада и из Европе. Мислим да ниједна држава неможе да приушти себи слабића на челу.


*-Гаврило'с Принцип'с-*