Pages

07 February 2013

Ja i asistent u Ninu

Dobih malo prostora u Ninu. Tu i tamo je seckano (ne zbog sadržaja, nego prostora), pa se ponegde gubi lepota dugačke misli u dugim rečenicama:-)


13 comments:

Navuhodonosor said...

Previše pesimizma, Srbija je zemlja u razvoju, emergentno tržište, pre nego što je počela ova kriza Srbija je imala dosta visoke stope ekonomske rasta, ja sam optimista tako verujem da će Srbija opet imati visoke stope rasta, takođe vredi pomenuti da je indeks percepcije korupcije za Srbiju sada 3,9.
Uzgred sladak je ovaj mačor :)

hasd said...

Aleksandre, zasto CST vise nema svoj sajt?

Aleksandar Stevanović said...

Zato sto je ugasen kao pravno lice pre dve godine. Ovo je potpisivanje po navici od strane novinara, odavno to ne stavljam.

Anonymous said...

to je i mene interesovalo za CST...nego mene više interesuju one strategije koje su bile na sajtu CST,a koje nemarom nisam elektronski sačuvao,sećam se bar jedne što sam celu pročitao a pisali ste je ti Aleksandre i Slaviša...jel se može doći do tog materijala,ako nije pod zaštitom intelektualne svojine :-)

Веља said...

Добра слика Сале... у стилу Војислава Коштунице

hasd said...

I mene interesuje to sto pita Milan...

Aleksandar Stevanović said...

@ MMiillaan

Pošalji mejl, pa ti puštam. Biće da je to onaj predlog ekonomskih reformi iz 2004. godine, potpisan od Slaviše i mene.

@ Velja

Znaš ti moje male politčke simpatije, ali neke me stvari baš odbijaju poslednjih 5 godina. A mačak seče staklo pogledom, a stolove lomi repom.

Aleksandar Stevanović said...

@ HASD
isti odgovor

hasd said...

jobgd82@gmail.com

hasd said...

jobgd82@gmail.com
Ako nije cimanje, posaljite sve sto imate, ili koliko uzmognete.

Anonymous said...

Aleksandre,

milanraki@gmail.com

Jeste na to sam mislio,redak koncizan zdravorazumski program napisan na štokavskim dijalektima. Hvala

Filip Radulovic said...

Aleksandre,

Ne znam da li cete videti pitanje, obzirom da malo kasnim sa citanjem postova.

Kazete da kurs moze da se fiksira na razlicitom nivou i da ce se cene nakon toga prilagoditi. Mene zanima vrlo prosta stvar, sta ce se desiti sa platama?

Na primer, ako ja zaradjujem 50.000 dinara i cene padnu, pod uslovom da mi plata ostane ista moja kupovna moc je porasla. I obrnuto.
Ima li to smisla?
Hvala!

Aleksandar Stevanović said...

Pa poenta je da se sve cene prilagodjavaju, a cena rada je samo jedna od mnogih. Kako cena rada nesto nece da ide na nize u nominalnom iznosu, cak i po cenu visoke nezaposlenosti, upravo je zato bolje fiksirati kurs na hipotetickih 115 nego na 110 u sadasnjoj situaciji.