Pages

14 January 2011

Jadna kandidatura

Nadamo se da ćemo da postanemo kandidati, a kršimo Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

Član 36. sporazuma kaže (tzv. standstill klauzula):

Od dana stupanja na snagu ovog sporazuma, u trgovini između Zajednice i Srbije neće biti uvedene nove carine na uvoz ili izvoz ili dažbine koje imaju isto dejstvo, niti će one koje se već primenjuju biti povećavane.

Dakle, nadamo se da ćemo da postanemo kandidati, a ne samo da nismo uhapsili Mladića (zašta još možda nekoga i možemo da ubedimo da hoćemo, ali ne znamo kako) već i direktno kršimo sporazum do kog smo jedva došli. Stranke koje su tada bile spremne da sruše vladu zbog ovog sporazuma (setite se da je tadašnja vlada zbog toga pala), danas krše taj sporazum bez ikakvih problema.

4 comments:

Anonymous said...

Ovu temu ne treba mistifikovati previše. SPSovci su politički najače progurali priču prodaje NISa Rusima a ovi ih sad nagrađuju mestima u upravnim odborima NISa. Kao da to nije dovoljno sad pokušavaju da favorizuju NIS na mala vrata opet prodajom populizma domaća proizvodnja ovo,ono... U vreme kad cene svih energenata svuda u svetu skaču,dati energetiku SPSovcima da vežbaju prodaju magle-patriotizam + kapializam je efektivno uništavanje i tržišta energenata i svakog novca kojim se taj energent plaća

Nemanja said...

Meni se dopada kontradikcija koju je Marko pronasao.

mileusna said...

EU lupa packe zbog akciza na gorivo

Anonymous said...

Čujte, ljudi, ne znam ko ste, odakle ste itd.
Govorite o lepim stvarima, ali sam ovde prevashodno da bih zatražio mišljenje o STATUTU NOVE STRANKE. Ona ima libertarijanski karakter u sebi. Dajte pišite mi na srdjadjordjevic@gmail.com kako bih vam poslao.

STATUT
srdjadjordjevic@gmail.com

budite slobodni i pišite.