Pages

01 August 2010

Zastrašivanje poreskih obveznika

B92 predlaže poreskoj upravi da organizuje kampanju zastrašivanja poreskih neplatiša. Evo kako bi ta reklama izgledala.

“Tvoje ime je Petar Petrović i živiš u Beogradu. Imaš lepu kuću i lep auto. Lepo živiš. Ono što nije lepo je da državi Srbiji na ime poreza duguješ 112 hiljada 350 dinara. To možeš da rešiš tako što ćeš doći u poresku upravu i platiti porez. Ako to ne učiniš, doći ćemo mi do tebe. Jer Petre, ne zaboravi - mi znamo gde živiš!” Ovo bi mogla da bude reklama srpske poreske uprave, koja je jedna od najefikasnijih u Evropi.

Marko je već imao post na ovu temu. Zaključio je da je ova reklama bila preoštra za Pensilvaniju. U Srbiji bi možda bila i ne primenljiva. Moj najbolji prijatelj ne živi na adresi na kojoj je prijavljen već 15 godina.

4 comments:

Zvonko M. said...

Pa znamo i mi gde vi zivite gospodo.

perica said...

Komentari na B92 su bolji nego što sam očekivao. Raja sasvim dobro shvata šta je porez. That's the spirit!

Anonymous said...

U braku sam bila sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj muž počeo čudno ponašati, vraća se kući u posljednje vrijeme i više nije provodio vrijeme sa mnom, a on se razveo od mene. Tako sam postala vrlo tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim, što za mene stvarno čini jadan život. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s Interneta rekao o DR AJAYI, kako je pomagao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: drajayi1990@gmail.com i objasnio mu. rekao mi je sve što da pružim prije nego što je uspio uručiti ponovno čaroliju kako bih vratio mog muža, što sam i učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao reći u ponoć dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo, 48 sati kasnije moj se jedini suprug vratio kod mene i ispričao se zbog svega što je učinio i rekao mi da je potpuno spreman da me podrži u bilo kojoj stvari koju želim. Brzo nazovem DR AJAYI-ja i kažem mu što se događa u tom trenutku, a on mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me zaustavlja od začeća, a zatim me uputio kako da koristim to prije susreta s mojim mužem. Evo nakon korištenja ovog matičnog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počeo sam osjećati znakove trudnoće po svome, uistinu sam zatrudnio, upravo sam rodila dječaka 1. ovog mjeseca. Zaklinjem se da ću cijeli svijet znati o DR AJAYI za spas moje veze i za to što sam dao i djeci koju danas s ponosom mogu nazvati svojim. Za svaku ženu koja misli da je nemoguće, evo prilike da se nasmiješite i sretnete svoju obitelj ljubazno se obratite DR AJAYI e-poštom na: drajayi1990@gmail.com ili na njegov WhatsApp ILI Viber broj: +2347084887094 Uistinu, on je Bog poslan da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam sreću.

William Annie said...

Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three (3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster Dr Azuka have help a man to get back her wife and i gave him a reply to his email (dr.azukasolutionhome@gmail.com) and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 24 hours  that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Azuka..or add him up on whats-app +44 7520 636249