Pages

09 November 2009

Od mislioca pod pseudonimom

Ovo je mala mudrost o regulatorima jednog od dosta čestih kometatora vesti na sajtu B92.

Ja mislim da su od svega najopasniji ovakvi pseudoeksperti koji bi da sve "rangiraju", etiketiraju, kontrolišu, drugim rečima da upravljaju svakim detaljima naših života, i to, molim vas, sve za naše dobro. A još sve to rade za naše rođene pare, jer sami nikada u životu nisu zaradili jedan pošten evro, niti bi to što rade ikada ikome mogli da naplate ili da prodaju. Drugim rečima, ko zna išta o biologiji, sve udžbeničke karakteristike zloćudog parazita.


Kao da gledam našu vladu ili briselsku birokratiju.

1 comment:

tiki said...

problem većine mlađih građana Srbije što nemaju diriktna iskustva kako je bilo u Evropi prije pada zida (SR Njemačka ) i EU sada .
u ove parazite(iz Bloga) spada i većina "umjetničkih veličina " u Srbiji što prodaju maglu o EU samo zato što vise kao NGO na buđetu stranih vlada . Oni su zamjenili EU SIZovima za kulturu.Oni su potpuno nekritički , oni u EU vide restauracije ponovnog življenja na tuđoj grbači.
Ma šta mislili o "liku i delu" Seka Aleksić ne treba poreske pare .O raznim detoksicirajućim dramaturginjama nebi više .
Obratiti pažnju da se svi Apologeti bezuslovnog ulaska u EU pozivaju samo na pravila , regule i ograničenja koji tamo vladaju . Ja nisam čuo niti jednog koji se poziva na slobodu tržišta