Pages

03 September 2008

A sada ljubav

Čavić je dobio stan od poreskih obveznika. Pre svega je zahvalan Mrkonjiću kao da mu je čovek poklonio svoj stan. Sada kaže da mu je ostalo samo da nađe devojku. Možda bi država i Mrkonjić mogli i tu da pomognu?

6 comments:

Marko Paunović said...

Stvarno bih voleo da vidim pravni osnov koji su naveli u resenju o dodeli stana....

mp said...

Nisi u pravu, vidi komentare :))))

grh said...

dobio na koriscenje ili u vlasnistvo? jel moze sad ili dogodine to da proda i ode u cali?

Lazar Antonić said...

Na osnovu teksta izgleda da je u pitanju stan u vlasnistvu. Znaci moze sutra da ga proda, uzme oko $150,000 i skuci se kao covek u San Diegu ili kao zvezda u Tihuani.

wk said...

Koliko sam ja shvatio, on je studirao u Americi, profesionalni je sportista. Reklo bi se da je "freelancer", posto ne pliva ni za jedan tim. Na njegovu zalost, nije izabrao previse placen sport.

Tom logikom sledi da svako ko je studirao, a izabrao da zivi od neceg drugog sto nije previse placeno moze da trazi stan od drzave.

Ja zaista ne vidim zasto bi samo profesionalni sportisti dobijali stanove, a ne i na primer profesionalni frizeri.

Vanja said...

Tomislave imao sam slicnu raspravu sa svojim prijateljem, koji podrzava poklanjanje stana Cavicu. On je kao razlog naveo "zato sto on ostvaruje vrhunske svetske rezultate" i "popularizacija sporta u Srbiji" (kao ako njemu daju stan, mladi ce poceti isto da se bave plivanjem, jer jednog dana i oni mozda dobiju stan).

Najsmesnije od svega su mi njegove slike u Simpo-vom salonu...

A ako mu Mrkonjic ne nadje i devojku, onda nista nije uradio. Sebi je nasao prilicno dobru ;)