Pages

07 July 2008

Agencija za mlade, singapurska verzija

Singapur često pominjemo kao jednu od ekonomski najslobodnijih zemalja, ali evo i čime se njihova vlada bavi: ovo je državni sajt za druženje, upoznavanje, e-muvanje. Kažu da je krajnji cilj borba protiv bele kuge.

4 comments:

Lazar Antonić said...

Izmedju Singapura i Hong Konga ovo drugo mesto je mnogo bolje...

Pingvin said...

Ali i mi imamo odgovor.

odgovor

andreas breme said...

"Devojke s Dalekog istoka su mirne, lojalne, vredne i neguju kult rađanja"

znaci devojke, cuvajte se konkurencije

Lazar Antonić said...

Na osnovu problema mojih prijatelja koji se zabavljaju devojkama iz Kambodze mislim da je ovaj gospodin u velikoj zabludi. Mozda devojke sa dalekog istoka jesu vredne i lojalne i neguju kult radjanja, ali su sve samo ne mirne. Naprotiv izuzetno su agresivne (naravno ja ovde generalizujem i stereotipisem, oprostite mozda gresim). Jedan od velikih problema u kambodzi su napadi kiselinom (acid attacks), gde zene ljubavnice i obrnuto prskaju kiselinom po licu i osakacuju ih za ceo zivot.

One jesu lolajne, ali onog momenta kada muskarac to prestane da bude dolazi do ozbiljnih problema. Jedan moj poznanik je izboden nozem kada je pokusao da raskine sa svojom devojkom. Raspravljali su se u kuhinji i ona ga je jednostavno ubola nozem u stomak. Kada je izasao iz bolnice ona nije zelela da ga pusti nazad u stan a nije zelela ni da izadje. Konacno, preko advokata su se dogovorili da joj isplacuje pozamasnu mesecnu alimentaciju iako nikada nisu bili vencani i ako su bili u vezi samo oko 2-3 godine.

Naravno, moguce je da su u pitanju samo izuzeci ali koliko sam ja video zene na dalekom istoku su sve samo ne krhke i bespomocne. Stoga, mladozenje neka je sa srecom :)