Pages

17 October 2014

Premijeru homoseksualče

Kada se gase mediji i disciplinuju oni koji bi da kritikuju, onda nam likovi koji viču u kamere postaju zvezde dana. O tome ću pisati u narednim danima jer smo kao zemlja krenuli užasno lošim putem, ali se za sad zadržavama na konstataciji da je premijeru homoseksualče uvreda, a što nam potvrđuju i ljudi koji su ovo videli kao najveći propust na utakmici koja je pokazala da nam je država na putu da ostvari marksistički san, da odumre, odnosno da se razgoliti kao klasično hajdučko udruženje za otimanje onih koji su na vlasti od onih koji nisu. Elem, ako su homoseksualci manjina za koju se smatra da je deo našeg društva i koja će na putu u EU dobiti sve što i u drugim zemljama, a to je jednakost pred zakonom, i ako je premijer na čelu tog puta, onda mi je nejasno zašto je to uvreda. Isto kao i kada su neke druge političare nazivali Albancima, na primer. Ako u homseksualnosti nema ničeg kriminalnog ili nemoralnog, onda premijer koji je došao na vlast glasovima skoro polovine birača kao javna ličnost ne može da se vređa nego treba da kaže da to nije njegovo opredeljenje, kao i da kaže da to ne bi krio i da bi se time ponosio da jeste. I da podseti da se uglavnom furamo na pedersku modu, ako ništa drugo.

9 comments:

Vladimir said...

Stevanoviću, osim što ste opako lepi, Vi ste i opako lukavi. Vi sigurno dobro znate u čemu je razlika između pičke i pizde?
A inače, Kardelj je sve odavno profetski anticipirao - država je mrtva.
Još samo da ukinu zloglasni član 133 iz SFRJ. Ili su ga možda već ukinuli?

Aleksandar Stevanović said...

znam. ali sto da se ne pravim lud. i nije ovo o AV nego o njegovom malom od palube.

pest said...

"ali se za sad zadržavama na konstataciji da je premijeru homoseksualče uvreda"

Nego sta je nego uvreda? Da nije mozda nesto pozitivno? Boze sacuvaj!

pest said...

"Stevanoviću, osim što ste opako lepi"

Lep kao Putin?


"Vi sigurno dobro znate u čemu je razlika između pičke i pizde?"

Ovo svi ponavljaju kao neku veliku mudrost, a u stvari nije istina. I "picka" je uvreda i, upucena muskarcu, oznacava slabica i kukavicu, na primer ako se muskarac pokazao neadekvatnim u situaciji koja zahteva fizicku konfrontaciju.

Speaker said...

@pest
"Homoseksualac" je neutralni tehnički opis nečije seksualne orijentacije, a uvreda je, recimo, "dementna primitivna morončina" i ja koristim ovu priliku da vam je sa uživanjem uputim, :) fukaro, jer mi, iako nikave simpatije za, recimo, neokomuniste koje prave gej-parade nemam, već duže vreme idete na jetru svojim kretenskim i seljačkim antihomoseksualnim komentarima, takav fašistički ološ je ovim ljudima svojevremeno stavljao ružičaste trake oko ruke i slao ih u gasne komore, mora da ste neki latentni homoseksualac smrtno uplašen od vlastitih potisnutih želja, ne postoji drugo logično objašnjenje za ovu vrstu neukusne opsednutosti i prostačkog vređanja osoba koji svoju seksualnu orijentaciju nisu mogli da izaberu nimalo više nego vi svoj dvocifreni IQ :))

tiki said...

speker , prvo ako koristie pojam latentne homoseksualnosti onda koristite klasično frojdovsko tumačenje ( ili recimo objektno orjentisani PA) , e sad u toj " paradigmi " peder vam je neurotičar sa fulanim razrešenjem edipalnog trougla, latentni pederluk bi vam bio samo loš mehanizam obrane ,, ako se furate na lgbt agendu o pederima kao rođenim takvim , onda su i homfobi rođeni taki , više vole da biju nego da guze.. no suština je da svako imq pravo da se osjeća povređenim da ga se nazove nekim skaradnim imenom,, pa i kod nas nije promiskulitet kriminaliziran ,pa ipak nazvat neku damu opajdarom ili kurvom volonterkom jeste uvreda. zamislite kad bi neku od aktivistica LBGT scene opisali, kao obezguzičenu i desisiziranu spodobu sa alternativnom facom i pseudokosom ( a što je zasigurno tek samo njen opis) dali bi ta dama imala pravo osijećati se povređenom ( a kamoli ako je hiperguzična i sisovisuća),vjerujući Vilhemu Rajhu iz faze dok je bio normalan pederi se ipak lječe ( kao i verbalno kurčeviti) za razliku od sutuposti ili lucidnosti koja je manje više jebiga taka kaka je

Speaker said...

@tiki
Tiki, rode isihastički, :) moram da priznam da ste mi nedostajali :)) "Obezguzičena i desisizirana spodoba", to je prava poezija, odmah sam počeo da se smejem naglas, što u ovim godinama, iako sam smehu sklon, ipak ne radim baš svaki dan :)) Inače, ad rem, lično mislim da je dati fenomen po svoj prilici kombinacija urođene tendencije i uticaja sredine, ali mi se zaista čini neukusnim i prostačkim stalno vređati, bez ikakvog razloga, ljude koji kao takvi nikome ne čine zlo - drugo je šta rade razni neokomunistički aktivisti u njihovo ime ili to što i među buljašima, naravno, postoji gomila kretena kao i među nama, ubogim ovisnicima od estrogena :)) A što se tiče svete velikomučenice terminologije i premudrih društvenjačkih gurua čije poluproizvoljne onanije današnji pseudointelektualsci ad nauseam recikliraju, ja sam se nekada profesionalno bavio sličnim stvarima, to jest, izlečeni sam intelektoseksualac, :) pa fosilizirano znakoslovlje tih ideoloških pisanih sastava skrupulozno izbegavam, :) i ona gornja latencija nije nikakva aluzija na polovnu frojdovštinu, već obična, nekomplikovana reč, bez manipulacija i podmetanja, u svom bazičnom značenju nečega potisnutog i uspavanog bez nužnog prizivanja edipalne situacije :))

Vladimir said...

@tiki

O tiki, mletački brate, zar smo doterali cara do duvara?! Nema Vas 100 godina. Ništa Regan, ništa Klaus, ništa Tačer, ništa jakobinci i boljševici, ništa udba i klir, ništa Ukrajina i Sirija. Javljate se tek kada neko spomene pedere. Zar Vaši superosetljivi senzori tvrde da je to najveći problem današnjice? Pozdrav sa brdovitog Balkana.

tiki said...

Vlad ,,, trenutno sam iznad Ciriha ,,, srce, ruka , Makita da parafraziram Neleta... net samo na telu