Pages

12 June 2014

Nova akvizicija TR

Kao što je Slaviša najavio u Februaru, konsolidacija liberalne blogosfere se nastavlja. Veoma nam je drago da objavimo da se Branko Todorović, autor sa odličnog bloga Slobodno Tržište, pridružio TR. Ko god je pratio Slobodno Tržište zna da je ovo ozbiljno pojačanje. Branko ima investicionu perspektivu i odlično piše finansijske analize. Ako vas zanima zašto su subvencije Studiu B problematičnije od ostalih državnih subvencija, zašto predložene izmene zakona o privatizaciji ne rešavaju suštinske probleme, zašto je Zvezda veći problem od Partizana, ili analizu novih finansijskih pravila UEFA na osnovu kojih je Zvezda diskvalifikovana, Branko je odličan izvor informacija. Mi na TR smo sigurni da je Branko fantastična akvizicija i radujemo se njegovom doprinosu u širenju liberalnih ideja. 

6 comments:

Pavle Mihajlović said...

Branko dobro došao... kotili se množili se.

Branko Todorovic said...

Hvala.

Nadajmo se da ce Komisija za zastitu konkurencije zazmuriti na jedno oko na ovo sticanje dominantnog polozaja na (vrlo atraktivnom) trzistu liberalnih blogova u Srbiji...

Vladimir said...

Šta je gospodin Todorović po zanimanju? Pretpostavljam da je ekonomista? Koliko znam, svi autori na TR-u su ekonomisti. Zar liberalizam postoji samo u ekonomiji? Zašto nema pravnika, istoričara, filozofa, teologa...? Ne znam šta vam je cilj, ali potrudite se malo. Sloboda je žena, uzmimo je.

Nemanja said...

Primaju sve same pravoverne muskarce a nigde zena... Komisija za rodnu ravnopravnost podhitno da reaguje i ucini jedinu ispravnu stvar koja joj preostaje - izmeni Mihaila u Mihaelu o trosak drzave :p

Pavle Mihajlović said...

Vladimire, ono jes da su ovde dominantno ekonomisti, al nekako i tema bloga i imi mu dođe najekonomskije. Mada ja ne bih imao ništa protiv da nam ovde dođu i gospoda pravnici, filozofi, istoričari sl.

Neka cveta hiljadu liberala! :)

andrijapfc said...

@Vladimir

,, Zašto nema pravnika, istoričara, filozofa, teologa...?"

A sto ne i neka profesija koja nije samo mlacenje prazne slame? :) :)