Pages

03 February 2012

Nije sa Njuza

Mrkonjić je rekao da je sneg pao u ''nezgodno vreme'' i da su svi iznenađeni ovolikim snežnim padavinama u februaru... (link)


Pa kad inače pada sneg, u julu? Da ne govorim o tome da već nekoliko dana najavljuju sneg "od petka" i temperature debelo u minusu. Takođe, bitno je i to da nije danas 28. februar (pa je kao zima pri kraju), već je 3. februar, nalazimo se bukvalno u sred zime.


Evo, našao sam i podatke. U proseku, u Beogradu, u januaru ima 9 dana sa snegom, u decembru i februaru po 7, u novembru 3, martu 4 i aprilu 1.



7 comments:

Aleksandar Stevanović said...

Ne kapiras MArko. Mrkonjic samo zeli da mu niko ne moze oduzeti titulu coveka koji daje najgluplje izjave, a kokurencija zestoka, kao u danasnjem muskom tenisu.

Ivan Jankovic said...

Marko, to su bajati podaci pre ere globalnog zagrevanja. Zar nisi cuo da ce sneg "postati retkost" sa globalnim zgrevanjem?

Anonymous said...

Podseti me na onaj fazon kad su Muju pitali jel čuo da su najavili sneg u avgustu,a ovaj odgovori ,,mamu mu,pa ko će ga po onoj vrućini čistiti" :-)

ziggy said...
This comment has been removed by the author.
ziggy said...

nije sa njuza, ali je sa b92; dok je prvi izvor zabavan, drugi je tragičan i otužan.
---
politika prenosi ovako:

„Kao i obično iznenadio nas sneg u februaru, da li je moguće da je pao sneg, e pa, pao je, na svu sreću putari su to znali pa su bili spremni”, dodao je Mrkonjić.

štoćereći, ima i nešto ironije u toj izjavi, koja nije bila preneta u vesti, linkovanoj u početnom posti. mrkonjić se, fakat, nije proslavio kao ministar, naprotiv; ali ovi sa b92 ispadaju još jadniji. ovo je ispod standarda žute štampe.

BluesRocker said...
This comment has been removed by the author.
BluesRocker said...

I ovo može pod ovaj naslov: http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Indeksom-do-cene-stanova-u-Srbiji.lt.html
"Prodavci kuća i stanova za svoje nekretnine neće više moći da traže novca koliko im treba, već će svoje cenovnike morati da usklađuju sa Domeks – indeksom cena nekretnina. Naravno, pod uslovom da žele da ih prodaju."