Pages

26 January 2012

Nije lako biti roditelj

Norveška:

Anurup and Sagarika Bhattacharya - an Indian couple from Kolkata are living a nightmare in Norway. Their children - a three-year-old son and one-year-old daughter - were taken away from them by Norway's child protective services and placed in foster care eight months ago.


The drastic measure was taken because, according to the child protective services, the couple were not bringing the children up properly. What did they do wrong? They fed the children with their hands and the infants slept in the same bed as the parents.

Dobro ih nisu optužili za pedofiliju - siguran sam da čak po malo i vire dok kupaju decu.

5 comments:

elCoyote said...

Subvencije. Seronje birokratske su smislile još jedan način da izvuku pare iz budzeta da bi rešavali probleme koji su sami napravili.
Govor Senatorke Nancy Schaefer dosta govori o CSP sistemu a 2007 je izdala uzemirujući izveštaj da bi malo posle tog izveštaja poginula.
Sličnu golgotu je prošao onaj naš nesretnik prošle godine u Americi jer su mu našli slike njegove dece u kadi na laptopu.

VladimirV said...

Još uvek nema ni jedne teme o državnom preuzimanju železare u Smederevu, napišite nešto o tome da li je dobro to što ju je država preuzela, kako će je država voditi, da li postoje realne šanse da se nađe novi kupac?

Marko Paunović said...

vladimire,

Apsolutno se ne razumem u posao sa celikom. Mogu samo da pretpostavim da US Steel ne bi napustio nesto sto je potencijalno profitabilno.

babaroga said...

Ne da mi Bog da zivim u Norvesku. Princeza od godinu i kusur se uredno budi oko 3 i pruza ruke da je prebacimo u nas krevet.Kad hranimo princezu najbolje jede kad joj das nesto tacno za zalogaj u njene ruke pa ga sama ubaci usta.
Mi bi u Norvesku u zatvor:))

Marko Paunović said...

Ja sam serijski los roditelj...

Vec dvoje dece em hranim rukama, em spavaju cesto sa mnom u krevetu, em ih dodirujem golim rukama kad ih kupam, nekada im pri kupanju cak dodirujem i polne organe!

Jednom ih je zena i slikala dok se kupaju. Ne samo da bi mi oduzeli decu, vec bih zaglavio i robiju zbog pedofilije.