Pages

07 March 2011

A ko će to da plati?

Pitanje koje novinari UVEK zaboravljaju da postave političarima, poslednji put sinoć Olja Bećković, vezano za najavljeni grejs period u otplati kredita.

6 comments:

kanura said...

Jos neko vreme ima da pasemo travu i jedemo koru sa drveca. Jedini problem ovakve odluke je sto ce ga velika vecina polu pismenih ekonomista podzati. A opozicija nije sposobna da shvati zasto je ovo los projekat.

Igor said...

Mene je iznerviralo kako je ocutala kad je Cvetkovic rekao da smenjuju Dragutinovicku jer se ministar finansija u predizbornoj godini mora ponasati razvojno (tj. podmicivati glasace). Nikad nisam cuo da neki politicar tako direktno to izgovori, a Beckovicka se, umesto da ga isproziva, nadovezala u stilu "da, da, to gradjane najvise zanima.."

Aleksandar Stevanović said...

Ne znam sto se cudis, Olja Beckovic nema blage veze o ekonomiji, a obozava sve sto stize iz DS. Emisija joj se odavno pretvorila u splacinu.

Saša said...

"Negde u ovom periodu svakog meseca oko milion građana se oseća nelagodno kada dobije poruku iz banke koliko treba da uplati za ratu kredita ili za kreditnu karticu. Još neprijatnije se osećaju oni koje banka opominje da nisu izmirili svoje obaveze. Njih svakog meseca ima sve više."

Sav sam se rasplakao. A ko ih je terao da uzimaju kredite? Čisto sumnjam da su uzimali kredite da plaćaju skupe transplatacije bubrega. I šta su mislili da ih neće morati vraćati, kao u doba stare dobre SFRJ. Zapravo, kad bolje razmislim, izgleda da i neće.

Anonymous said...

@DukeOfKarijes
Рекао бих да подржавају они, којима је то у интересу.

@Igor
Па премијер је рекао да су мале државе осуђене на монополе, па опет нико није реаговао.

@Aleksandar Stevanović
И сутра Оља Бећковић Вас позове у емисију...

kanura said...

Sad na RTS ide emisija. U bre, dodje mi da se zapalim. Pa koji su ovo indijanci, Cvetkovic je za njih liberal 100%.