Pages

22 July 2008

Mora od nečega da se živi

Ivan je već prokomentarisao hapšenje Karadžića. Ja sam malo pretražio internet i našao sam sajt Karadžićeve "firme" (Psy Help Energy - Human Quantum Energy). Za ime firme sam saznao iz ovog teksta (pogledati sliku sa vizit-kartom).

Preko sajta se može kupiti nekoliko "pomoćnih rekvizita", poput "Velbing četvorostruke spirale", "L antene", ili "Krstolike kompozicije najmanjeg velbinga".

A činjenica da je Karadžić držao predavanja o zdravom životu je zaista sjajna. Prvo je prošle godine u Smederevu održao predavanje na temu "Odnos tihovanja i meditacije", a letos je održao predavanje na Adi, na "Trećem festivalu zdravog života" na temu "Kako negovati sopstvene energije". Glavni sponzor festivala je bilo Javno preduzeće Ada Ciganlija.

3 comments:

Slaviša Tasić said...

Dr. Dabić ima i sajt, sa biografijom:
http://dragandabic.com/

Lazar Antonić said...

Ako se on predstavljao kao psihijatar i radio kao lekar/nadrilekar, sta li onda radi Mladic? Mozda je pukovnik u vojsci, koji je studirao na west pointu, a ovde je dosao sredinom devedesetih erasmusovim programom razmene studenata.

Bocconiano said...

Slavisa,
sajt dragandabic.com ne moze biti verodostojan zato sto je registrovan 22. jula 2008. godine sto se vidi iz whois baze: http://reports.internic.net/cgi/whois?whois_nic=dragandabic.com&type=domain