Pages

16 May 2008

Ili kaki il' se digni s noše

Jasan mi je scenario u kome Ivica tvrdi pazar da bi se na kraju ipak odlučio za saradnju sa DS. Čak i da se odmah odluči za radikale i sa njima formira vladu je u redu. Preživećemo. Ono što je počelo da mi smeta u ovih njegovih poslednjih 5 minuta Paris Hilton popularnosti i hoću-neću kakim momenata su sledeće izjave: Mislim da mogu sa sigurnošću da kažem da će to i dalje biti politika Srbije. Ivica se već ubedio da je popularnošću pretekao i svog prethodnika. Što bi Jehovini svedoci rekli Ivice probudite se, imate oko 7%.

8 comments:

Gavrilo said...

Али шта може Бариска да понуди Ивици што не могу да му понуде гробар и мачкар? А о томе код кога ће добити више ПАЖЊЕ да не причам...мени ништа није јасно! С једне стране имамо противприродни блуд, с друге природну, ФИЗИОЛОШКУ симбиозу - а ми се питамо шта ће бити?? Мнооого смо перверзни, изгледа...

grh said...

ja mislim da nije bas tako naivno. ja mislim da je ivica between the rock and the hard place

Vlada M said...

a mozda oni toliko odugovlace bas zbog demokratske stranke. Sta time ds dobija?
Pa evo sada svi "navijaju" da ds spasi srbiju i napravi vladu sa sps-om.
Da su odmah formirali vladu ds i sps, svi bi osuli drvlje i kamenje po njima jer je realno sps bio na vlasti tokom `90, a ne toliko radikali (mada su i oni imali svoj deo)

think about it

Lazar Antonić said...

Nema filozofije. Ivica ima tri izbora. U vladu sa nekim ili na raspisivanje novih izbora. U svakom slučaju će izgubiti deo glasača šta god da odluči, tako da mu je najpametnije da bira vladu koja ima perspektivu da potraje. Sa druge strane dugovlačenjem takođe gubi. U slučaju da se ne formira vlada to će biti samo njegova krivica i verovatno će se to videti po izbornim rezultatima.

Marko Paunović said...

Mislim da novi izbori nisu opcija. Takodje, mislim da Ivica nece izgubiti birace ako se odluci za SRS-DSS koaliciju.

Ali, sve jedno, cini mi se da ce odabrati DS. Da je hteo sa DSS-om i radikalima, to bi se vec do sada napravilo. Sada samo trazi neki izgovor da pregovori propadnu, pa da mora sa DS-om.

Gavrilo said...

Перспектива да влада ДС-СПС потраје? Тешко да је већа него перспектива "националне" владе! И даље не видим ШТА Ивица од Бориса добија што не добија (и још више) од Воје&Воје?

Lazar Antonić said...

"Nacionalna" vlada bi imala manje poslanika i zavisila bi i od dobre volje stranaka koje imaju svega nekoliko poslanika. Sa druge strane "evropska" vlada bi imala i podršku LDP i verovatno bi imala duži rok trajanja.

gorky said...

A sad još samo treba shvatiti ozbiljnost situacije kad ČEDA daje sve od sebe da DS i SPS ostvare saradnju...