Pages

22 April 2008

Nešu za premijera!

Kažu neki od komentatora nove kolumne Nebojše Katića (a ostali ne kažu baš to, ali bi im svakako bilo drago da se to desi).

Ih, gde bi nam kraj onda bio.... Visoki porezi, carine i javna potrošnja, smanjen uvoz, smanjen broj privatnih automobila, podsticanje gužvanja u GSP-u, investicije u saobraćajnu i energetsku infrastrukturu (ali iz domaćih izvora, pošto ako su izvori strani, onda na tenderu mogu da učestvuju i jeftiniji stranci, pa da nam pokvare ceo koncept). Sve u svemu, raj.

1 comment:

mp said...

malo sam googlovao doticnog i evo sta moze da se nadje (mislim da je preneto iz hrvatskog nacionala u prici o Milu Djukanovicu)

The main “middleman” for all of Subotic’s and Djukanovic’s banking transactions lives in London, and his name is Nebojsa Katic. Katic is a former member of the Serbian intelligence community , which suggests that Subotic took an entire network of colleagues from around the world from the service which in fact created him.

Da, izgleda da mu je Milo najveci "konsultantski" uspeh:

PODGORICA - Crnogorski predsjednik Milo Djukanovic novac zaradjen u svercu cigareta "pere" preko grupe preduzeca "Dulvic" sa Kipra, ciji su vlasnici Stanko Subotic Cane i Nebojsa Katic, pise milanski nedjeljnik "Panorama", pozivajuci se na rezultate istrage kiparske policije, prenosi agencija SRNA