Pages

10 February 2008

Genije 2

Videli smo kako jedan genije ima ideju da upropasti zemlju odustajanjem od bilo kakvih EU integracija zbog Kosova. Njegov drugar je takođe kreativan. On je smislio da Srbija treba da se "bori" protiv nezavisnosti Kosova, tako što će tužiti zemlje koje priznaju kosovsku nezavisnost.

Dakle, Srbija će ubrzano "osvojiti" Evropu i ekspresno ući u EU (sve obećano u predizbornoj kampanji) tako što će 90% evropskih zemalja tužiti Sudu pravde! I istovremeno očekivati da te zemlje budu vrlo naklonjene Srbiji, i prime je po ubrzanim i povlašćenim uslovima u svoje društvo! Sapienti sat.

3 comments:

Slaviša Tasić said...

A vidim da je uključio i pravosljavlje:
"Ako se to desi, ne dao Bog, Srbija će odmah..."

Marko Paunović said...

Ako ima neke razlike, a verujem da ima, nece tuziti "drzave", nego vlade tih drzava, pretpostavljam pred lokalnim sudovima.

Sad, koliko to ima pravne logike, stvarno ne znam.

Ivan Jankovic said...

Meni je mnogo vaznije koliko ima politicke logike. Dosta je neobicno da tuzis nekog do cijeg blagonaklonog stava ti je vrlo stalo. Za Kostunicu mi nije cudno, jeron covek kaze da ga te gluposti oko Eu ne zanimaju. Ali Tadic stalno prica o EU kao prioritetu, i pobedio je sa tom parolom, a ovamo im otvoreno preti tuzbom.