Pages

04 November 2007

Sumnjivo lice

Iznenadio sam se kad sam saznao da je moj dobar prijatelj Dušan Pavlović bio deo Organizacione šeme za ubistvo Đinđića. Priznaj, Dušane, da si se kupao u Šilerovoj!

Oduvek mi je bio sumnjiv.

5 comments:

Anonymous said...

Slavisa, bolje cuti, ispasce da si i ti deo zavere.

Anonymous said...

Za neke su verovatno pogrešili ali je većini je vest o Đinđićevoj smrti izmamila osmeh na licu.

Anonymous said...

Sto ne znaci da su imali bilo kakve veze sa njegovim ubistvom!

Ivan Jankovic said...

a pored pavlovica, moj (raniji) dobar prijatelj i mentor sa fakulteta djordje vukadinovic. covek je napisao i izrekao svakakve gluposti o djindjicu, al tesko da je bio deo neke zavere za icije, pa i njegovo ubistvo.

menni se cini da ovako proizvoljno povezivanje svakog ko je nesto nekad rekao ili napisao lose o djindjicu u nekakvo zaverenicko udruzenje zapravo kompromituje legiitmnu istragu o politickoj pozadini ubistva, u kojoj ja verujem da bismo lako nasli kostunicu i mnoge njegove ljude. ovako besmislenim prosirivanjem spiska sumnjivih na svakog ko nije voleo djindjica omogucavamo po meni pravim krivcima da se izvuku.

Anonymous said...

"politickoj pozadini ubistva, u kojoj ja verujem da bismo lako nasli kostunicu i mnoge njegove ljude. "

Ja mislim da bi se tu mogao naci i Ceda Jovanovic, zajedno sa Kostunicom. I ne samo Ceda vec i mnogi drugi likovi iz Djindjiceve vlade npr Dusan Mihailovic, Nebojsa Covic, Beba Popovic itd. Ne treba zaboaviti kako je Ceda donosio negativan imidz Djindjicu i da se pokojni Djindjic verovatno spremao da ga politicki ukloni, i ne samo njega...

Secam se jos kao da je danas bilokad je Ceda presao ulicu van pesackog i onda umesto nekog izvinjenja, makar i saljivog on je naredio da se napravi pesacki prelaz. Toliko arogancije i bahatosti je pokazivao malo koji politicar od 2000, izuzimajuci Velju, i jos ponekog. Da ne pominjem kontakte sa zemuncima i boravke u silerovoj. Pa zasto su srusili onu zgradu?