Pages

16 September 2012

Renesansa teorije zavere


Poznato je da u nedostatku sposobnosti da se očiste klozeti, omaluju zidovi i pokupi smeće naši ljudi rado pribegavaju maštovitim teorijama zavere. Današnja teorija Milana Nikolića je stvarno vrh. Ima tu i ponešto tačno, ali ovo je istinski biser novijih žanrova teorije zavere.

7 comments:

Leone said...

Ali: 'To je dobro orkestrirana akcija tajkuna i belih listića'

Pa car.

ziggy said...

"Ima tu i ponešto tačno(...)"

zainteresovan sam da čujem šta je tu tačno. ne čudi ovakvo jadikovanje i izmišljanje, jer je pulen bračnog para nikolić - liht dotakao samo dno, iako ima i gorih od samog tadića, onih, koji se sada švercuju u magli i buci koja se podigla; naime, bračni par je neko, ko se bez dileme može svrstati u te nemnogobrojne.

ako govorimo o tajkunima, pitam se, koja li to stranka u srbiji ima najviše euromilionera, koji svoje imetke nisu stekli preduzetništvom, već opakim iskorišćavanjem položaja. gotovo da nema srednjeg funkcionera DSa koji nije a) euromilioner, b) imetak stekao isključivo zahvaljujući zloupotrebi položaja/korupciji. po tom pitanju, procentualno, bolje možda stoji samo g17+/urs.

Vladimir said...

Znate li onu teoriju po kojoj su Hristos i Aleksandar Veliki zapravo jedan te isti čovek?
12 apostola i 12 generala, kobna 33. godina...
Nego, zna li neko koliko bivši predsednik ima godina?

Speaker said...

@Vladimir
Unatoč supremno duhovitom obrtu koji me je solidno nasmejao, mislim da se ovde, kao i uvek u Srbiji, ponajpre radi o sedam samuraja SKOJ-a :)))

Leone said...

Nema Vas Speakeru u komentarima,
da nas razgalite svojim nepresušnim sarkazmom :)

Speaker said...

@Leone
Jeste, ako se sećate Monty Python's Flying Circus, ja sam onaj gori od braće Piranha :)) Šalu na stranu, više od mesec dana sam bio u blaženim tropima, a poslednjih desetak dana, otkad sam se vratio, doduše, opet pratim TR, ali, uprkos raznim zanimljivim prilozima, nekako nisam bio inspirisan da se dublje unesem u diskusiju :)

elCoyote said...

@Speaker
Malo inspiracije?