Pages

15 September 2011

Putin u akciji

Ovo je još bolje od Kim Džong Ila koji gleda u stvari.

6 comments:

Igor said...

Ima scena u sjajnome filmu Idiocracy, gde post-apolalipticki predsednik Amerike vozi slican motor kao Putin na jednoj od ovih slika. Life imitates art?

VladimirV said...

Slike broj 14 i 29 su super, Putin upravlja avionom Be-200 i tenkom T-90 a za to definitivno treba znanje, pamet, trening, trud!

tiki said...

kao reklama za Marlboro

Anonymous said...

looking at a mirror
Baš me zanima, šta vidi?

9,12 i 24.
Al' me najviše zanima je l' savio tiganj.

Anonymous said...

Мајчица РУСИЈА је срећна док има овакво човјека на власт ! Поздрав из братске ЦРНЕ ГОРЕ !

That's right suckers. Eat it up. Eat up what the superb marketing machine has to offer. The great masses will latch onto this as eagerly as they do reality TV. Proof in the pudding that a majority of the sheeple are easy to control when you fool them with an idealized facade. Dmitry and others from this mafia ravaged country will never be taken seriously. Putin is a gangster and a damn good one.

What Putin is... is a gangster, pure and simple. A thief of sovereign Russian wealth, who imprisons his competition. He pines not for Communism, but to be Tsar.

That is how a president should be, an all around person

about Mr. Putin! Thank God we got it and not George W. Bush. This man and the high prices for oil, led the country from a complete ass. hardly a well-fed Europeanbroadcasting below knows what Tallon sugar or bread. And I find it funny to hear the European or the more the Yankees about what Russia is the axis of evil. Andremember we are beginning to Georgia, and Mr. Litvinenko. Three simple words.Libya, Iraq, Serbia

I want to see Ron Paul take all of these poses.

What a frikkin badass

is there anything this dude doesn't do? reminds me of bush but makes even him look like a wimp. it gives him a good image, but im sure that its mostly for show and PR.

anyone thinking what chuck norris would look like in all those pictures ?

well, actually, he reminds me someone italian

This man is definitely the most interesting man in the world. (žensko)

Dude is a badass...

I'd take this Russian capitalist over Obama the Communist any day.

Pic #9 is OK, the rest are silly.

Speaker said...

Izvinjavam se, ovo je potpuno off topic, ali ne znam da li je neko već primetio najnoviju akrobatsku onaniju ove matore štetočine,

http://www.nybooks.com/articles/archives/2011/oct/13/does-euro-have-future/

naprosto je fascinantno koliko ga nije sramota da bulazni, falsifikuje, presno laže (mada, naravno, s obzirom da piše za New York Review of Books, tj. za ekonomsko analfabetski cvet chattering classes, verovatno bi prošlo i da samo kuca ikseve umesto ove maloumne papazjanije :) ), sve da bi po svaku cenu izbegao da kaže da je sadašnja kriza banalna posledica kombinacije potpuno nepotrebnog traćenja suludo velikih para poreskih obveznika na razne "spasilačke" pakete (a čiji je pravi cilj bio u prvom redu da birokrate iskoriste šansu da povrate svoj opasno poljuljani uticaj na biznis i tržište) i inherentne ekonomske neodrživosti deficitarnog razbacivanja na privilegije neradnika i ogromne birokratije u ovj vrsti konkurentnog i globalizovanog sveta, to jest da izrekne Neizrecivo: istinu koju već i pronicljivija deca vide - socijalizam i protivprirodni i bolesni koncept socijalne "države blagostanja" su neodrživi i mrtvi s obe strane Atlantika, a to što nijedan socijaldemokratski i ili demohrišćanski demagog nema muda da to kaže parazitima koji su ga doveli na vlast, samo je dalji prilog za kandidaturu za vešala na koja će ih, simpatičnog li paradoksa, po svoj prilici popeti ista ta parazitska svetina kojoj su nemilice delili tuđe pare decenijama. Ali ovaj članak je ipak jedno od najperfidnijih i najtoksičnijih trabunjanja koja sam u poslednje vreme pročitao, Krugmann, Stiglitz i društvo su male bebe za ovaj hemoroid koji govori :)))