Pages

10 September 2011

Keynes v. Hayek

Pogledajte debatu koju su nedavno organizovali BBC i London School of Economics. Na strani Kejnsa je njegov najpoznatiji biograf, Lord Skidelski, na strani Hajeka je profesor George Selgin. Tu su i sekundanti.

3 comments:

Speaker said...

Neosporno veoma zanimljiva diskusija, hvala, Slaviša (vi i vaša šarmantna koleginica jedini neumorno nosite baklju ovih mršavih dana :) ), ali došao sam s podužeg odmora pre nekoliko dana, gomila interesantnih i ipak nešto aktuelnijiih stvari od Kejnza i Hajeka se dešava, naročito u Americi, Obama najavljuje megalomanske pakete za stvaranje radnih mesta, Peri je ušao u trku za republikansku nominaciju, a ovde vlada nekakva neobična bonaca (da ne upotrebim onaj ružniji, amfibijski termin :) ). Znam da niste plaćeni da zabavljate sirotog, starog Speakera, momci (ali nije ni on da zabavlja vas, pa opet to, nadam se, makar povremeno čini ;) ), i da sigurno imate posla preko glave, ali znate onu klasičnu "nulla dies sine linea", pa bacite makar svaki drugi dan neku kosku ovom rabu božijem umornom od gigabajta budalaština koji se valjaju po gotovo celom srpskom medijskom prostoru izvan ovog mesta i svim ostalim pilićima u tržišnom ambaru :))

Slaviša Tasić said...

Speaker, da nas dobro zabavljate a bogami i učite kroz zabavu, to je tačno. Evo popravili smo se malo sa još jednim postom.

Speaker said...

Slaviša, blagodarim i preporučam se :)) Vala jeste, i samo tako napred, alal vam ćufte i ovce vam se hiljadile :)