Pages

23 January 2008

Čeda vs. Toma

Zamislite da su u drugi krug prošli Čeda i Toma. Koga bi podržali neopredeljeni liberali? Da li bi svoju podršku Čedi uslovljavali ukidanjem ne tako liberalne LDP-ove Povelje slobode ili insistiranjem na poštovanju principa slobode govora? Verovatno ne. Tog 3. februara bi neopredeljeni liberali, a verovatno i svi Tadićevi glasači, bez rezerve podržali Čedu.

Zašto bi u Tadićevom slučaju razmišljali drugačije?

5 comments:

Ivan Jankovic said...

Zavisi od toga dal bi Ceda bio ikebana u Kostunicinoj vladi, glasao za rezoluciju protiv NATO-a i EU u Skupstini, sa radikalima donosio Ustav dva dana i dve noci, aminovao sumnjiv dil sa ruskom drzavnom kompanijom kao zamenu za podrsku na izborima, itd. Mislim da u tom slucaju liberali ni nezavisni glasaci svakako ne bi trebalo da glasaju za Cedu.

Lazar Antonić said...

Da LDP troši više vremena na predstavljanje liberalnog programa a manje na priču o Tadiću kao Koštuničinoj ikebani, možda bi bolje prolazio na izborima.

Anonymous said...

Potpuno se slažem sa sa Lazarom, jer je ekomomski program ono najbolje što LDP ima da ponudi.

Anonymous said...

Mislim da su oni u svakom smislu bruka za Srbiju,i signal svim onima koji nam ne zele dobro,da u zemlji ima takvih koji podrzavaju takve ideje.Pricate o ekonomskom programu...Pa kad slusate politicke partije,svaka dok ne dodje na vlast ima najbolji ekonomski program,tako i LDP.Dil sa Rusima ne moze biti bolji,dobijamo mnogo,samo sto nam cena ne odgovara,ali ona ne predstavlja pravu vrednost,izracunajte koliko ce biti ulozeno i koliko ce Srbija svake godine dobijati od toga..

connector said...

LDP je izmisljena da bi unistavala Srbiju..realnost