Pages

26 April 2007

Alter glob(a)

Malo, malo, pa naši javni budžeti istresu finu sumicu para za neko antiglobalističko smeće iz skupa "kulturnih projekata" koji se bave "pred-narativnim i meta-kognitivnim" ili beše "meta-kolektivnim i sub-narativnim"...Whatever, bitno je jedno: pod taj kišobrančić koji Grad i Država altruistično plate za projekte koji se bave "meta-sub-ultra" pitanjima kosmosa, mogu da stanu svi ti angažovani talenti koje inače niko neće da angažuje...svi performativni i vaginalni recitatori i drombuljaši, a podrazumeva se da je uvek lepše sa neizbežnim Žižekom.

Vreme je za proklete vaučere u kulturi. Meni molim jedan vaučer kojim ću si omogućiti projekciju Dead Meat-a u Beogradu!

2 comments:

Lazar Antonić said...

meni se neki bendovi koji ce biti u SKC-u svidjaju i verovatno bih otisao da ih vidim da mogu. Naravno cena karte bi trebala da bude dovoljna, ne i budzetska dotacija.

Suzana Ignjatović said...

Uopste me ne zanima da li su bendovi dobri. Jednostavno, ne zelim da neko mojim parama dovodi Zizeka, Zerzana, vaginalne pesnikinje itd. Ok? Ko hoce, neka plati iz svog dzepa. Zanimljivo je da ti antiglobalisti tako lepo furaju ne-novcanu filozofiju, ali kad se uzimaju pare od drzave, eto njih na pojilu!