Pages

14 June 2011

D'uradi nešto

Ministarka sporta Snežana Samardžić-Marković obišla je vaterpoliste na početku priprema i rekla da je omogućavanje uslova za trening način da se „bar malo“ uzvrati vaterpolistima za sve uspehe:

- Nacionalni trenažni centar jeste namenjen vrhunskim sportistima i našim reprezentacijama. Bila sam tužna i poražena što naši vaterpolisti nemaju adekvatne uslove za pripreme i mislila sam da država treba da uradi nešto - rekla je Samardžić Marković.

2 comments:

  1. ne samo da ste sinhronizovani, nego ste i na istoj talasnoj duzini :)

    ali, ovome zaista jeste mesto u socijalnoj politici.

    snezana samardzic-markovic je do neslucenih granica razradila populizam o brizi drzave za njene gradjane: pojavljuje se samo u slucajevima kada neko osvoji medalju, podeli nekoliko izjava kako ce drzava nesto d' ucini za nase talente kojima smo, zna se, prebogati, tutne neku paru, povremeno presece poneku vrpcu i vrati se u stanje hibernacije.

    dakako, zlata vredan kadar g17+ -- niti se svadja, niti polemise, pristojno izgleda i ima govor ljubavi na izvolte, ali nikome nije jasno cemu sluzi, jos manje kakve veze njene politicko-baletske tacke sa medaljama i kovertama imaju sa onim sta izjavljuje.

    nacionalni trenazni centar -> nad ovime bi se i leka rankovic zacenio od smeha.

    ReplyDelete
  2. o ovome sam pričao; imamo nacionalni trenažni centar u koji je upucano nešto novca, imamo i talente, imamo i razdraganu ministarku sporta, avaj....

    pretpostavljam da je sledeće organizovanje neke višestranačke nacionalne agencije nacionalnog trenažnog centra, koja će određivati ko-kada-kako ima da koristi taj NTC, u kojoj će se od jutra do sutra pregovarati i dogovarati koji talenti su vredniji (kome), zašto ustupiti termine baš ovima a ne onima, kako podeliti plate, dnevnice i troškove za tako neophodan a naporan rad oko kultivisanja sportskih talenata kojih ima onoliko, a kojimna država hita dučini ali nikako da se izbori sa njihovim prevelikim brojem, itd.

    ReplyDelete

Da biste komentarisali potrebno je da imate Google ili OpenID nalog. Budući da otvaranje novog naloga ne zahteva više od 2 minuta, a kad ga jednom otvorite ostaje zauvek, smatramo da to nije velika prepreka.

Napominjemo da će uvredljivi komentari biti obrisani.