Pages

23 November 2008

Titovim stazama

Već je poznato da je Obama jedan od najvećih predsednika svih vremena -- Time magazin ga je na naslovnoj strani preobukao u Roosevelta, a Newsweek u Lincolna. Ali poslednja vest je korak napred. Pre nego što je i postao predsednik, jedna osnovna škola u New Yorku je promenila ime u -- Osnovna škola "Barack Obama"!

Pa dobro drugovi, hoće li neko u jednom trenutku reći dobro, ovo sada je previše? Ili će se ovako nastaviti? Chicago će se na inicijativu građana preimenovati u Obamagrad?

2 comments:

  1. zabavno... ali Tito je ipak bio bolji :-)

    ReplyDelete
  2. The move at the largely black and Hispanic school in Hempstead is among the first in what will likely be a wave of name changes around the world now that Mr. Obama has been elected president, from schools and streets to parks and mountaintops.

    Hehe, a kako su se samo zgrazavali na CNN kada je Putin dobio neku uicu u Ceceniji. Na kraju je on sam trazio da odloze imenovanje ulice do njegove smrti. Videcemo sta ce Obama uraditi.

    ReplyDelete

Da biste komentarisali potrebno je da imate Google ili OpenID nalog. Budući da otvaranje novog naloga ne zahteva više od 2 minuta, a kad ga jednom otvorite ostaje zauvek, smatramo da to nije velika prepreka.

Napominjemo da će uvredljivi komentari biti obrisani.